Eladó Dorogi családi ház

Egyedi azonosító:
1799
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Családi ház
Település:
Dorog
Ingatlan szerkezete
Tégla
Fűtés:
Elektromos fűtőpanel
Telek:
406
Hasznos alapterület:
120
Lakószintek:
1
Szoba szám:
3+nappali
Terasz:
van
Padlóburkolatok:
járólap, laminált parketta
Garázs:
van
Ár:
69 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladásra kínálunk Budapesttől 40 km-re, Dorogon, a Hársfa utcában, egy 406 m²-es, parkosított telken fekvő, 120 m-es, 3 szoba+ nappalis családi házat. Három hálószoba, nappali, egy tágas konyha étkezővel valamint fürdőszoba és gardrób helyiség került kialakításra benne.

2014-ben teljeskörű felújításon esett át. Ekkor kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, burkolatokat. A beépített konyha és szobák felújítása a tavalyi évben történt meg. Elrendezése rendkívül praktikus, a hálószobák és a gardróbszoba egy külön folyosóról nyílnak. A nappaliból közelíthető meg az étkezős konyha valamint a fürdőszoba is. Az ingatlan fűtése Adax típusú norvég fűtőpanelekkel megoldott.
Az épületben rendelkezésre áll egy garázs autó tárolására valamint tárolásra is marad hely benne.
A telek parkosított, körbekerített, elő és hátsókertből áll.

Irányár: 69 millió Ft. További információért forduljon hozzánk bizalommal. Irodánk jogi és pénzügyi háttérrel támogatja vásárlását.

Legutóbb megtekintett ingatlanok

megosztás