Eladó prémium minőségben kivitelezett, Új építésű családi és ikerház Nyergesújfalun

Egyedi azonosító:
1847
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Családi ház
Település:
Nyergesújfalu
Ingatlan szerkezete
Tégla
Fűtés:
Gáz-cirkó
Építés éve:
2024
Telek:
270
Hasznos alapterület:
140
Lakószintek:
1 és 2
Egyéb szint:
teremgarázs, tároló
Szoba szám:
3+nappali
Terasz:
van
Padlóburkolatok:
magas minőségű járólap, laminált parketta
Garázs:
teremgarázs hely
Egyéb helyiségek:
tároló
Ár:
118 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

CSALÁDOK FIGYELEM! Álmai otthona Önre vár!

 

Nyergesújfalu, csendes, nyugodt, modern lakóparkjában, új építésű családi házas övezetben kínálunk 1 családi házat és 2 ikerházat megvételre.

Az egyenként 270 m2-es telken fekvő, modern építési technológiának megfelelő, energiatakarékos otthon remek befektetés, mivel rezsije annyira alacsony, hogy Ön akár évente megspórolhatja családi nyaralásának árát.

A családi házak és az ikerházak egyaránt nettó 140 m2 hasznos alapterületűek. Az ingatlanokban 3 szoba+amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, külön mosdó, tárolóhelyiség. Az épület alatt lévő mélygarázsban is kialakításra egy-egy tároló, és mindegyik ingatlanhoz saját, tágas  gépkocsibeálló (30 m2). A fedett teraszok nyáron +nappaliként szolgálnak. Fűtésük kondenzációs gázkazánnal, padlófűtésen keresztül történik, szellőztető rendszer is kiépítésre került mindegyik épületben.

A nyílászárók háromrétegűek, elektromos alumínium redőnnyel szereltek. A helyiségekben minőségi hideg és melegburkolatok vannak, kívül és belül is mészkő burkolat teszi még vonzóbbá. A modern, beépített, gépesített konyha, az igényesen megtervezett beépített és mozgatható bútorok, kiegészítők, mind a vételár részét képezik.  A telkek gondosan megtervezettek és parkosítottak. 

Az ingatlanok új CSOK plusz hitelprogram keretén belül, akár 50 mFt támogatott, 3%-os hitellel is megvásárolhatóak.

 

Irodánk jogi és pénzügyi háttérrel támogatja vásárlását.

 

További információért forduljon hozzánk bizalommal.

 

Családi ház ÁR: 118 mft  

Ikerház ÁRAK: 118 mft és 120 mFt

megosztás