Esztergom

Egyedi azonosító:
1690
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Panzió
Település:
Esztergom
Ingatlan szerkezete
Tégla
Hasznos alapterület:
343
Lakószintek:
3
Pince:
van
Ár:
300 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladó Esztergom legfrekventáltabb részén a Szent Tamás-hegy lábánál egy 341nm-es , 3 szintes panzió.
A vendéglátóipari tevékenység végzéséhez elengedhetetlen helyiségek kialakításra kerültek (szobák ,szobákhoz tartozó fürdőszobák,személyzeti mosdók stb.)
Az ingatlan tehermentes, magánszemély tulajdonában van.
Az épületegyüttes két részből tevődik össze: az egyik a panzió a másik pedig egy lakóház ami a panzió recepciójáról és egy külön bejáraton keresztül is megközelíthető.
Ez alkalmas lehet egy saját lakrész kialakítására az üzemeltető számára, vagy további szobák kialakítására a panzió kapacitásának növelése érdekében.
Az ingatlanhoz továbbá tartozik két pince és egy egyedülálló panorámával rendelkező udvar ami a lakóház fölött helyezkedik el , ez a panzió 2. emeletéről megközelíthető.
Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni vagy kérdés merülne fel keressen bizalommal . A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához igény esetén kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakásbiztosítást kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Legutóbb megtekintett ingatlanok

megosztás