Kiadó újépítésű, modern, teraszos, 2 szoba+nappalis, berendezett lakás a belvároshoz közel

Egyedi azonosító:
1686
Megbízás típusa:
Kiadó
Ingatlan jellege:
Lakás
Település:
Esztergom
Ingatlan szerkezete
Tégla
Fűtés:
Gáz-cirkó
Építés éve:
2022
Telek:
kertkapcsolat
Hasznos alapterület:
70
Lakószintek:
1
Szoba szám:
2+nappali
Terasz:
van
Padlóburkolatok:
magas minőségű járólap és laminált parketta
Garázs:
beálló
Egyéb helyiségek:
tároló
Ár:
250 ezer Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Kiadó Esztergomban, belvároshoz közeli, újépítésű, modern kialakítású, 3 lakásos társasházban, egy első emeleten elhelyezkedő, 70 m2-es lakás, 10 m2-es terasszal. A lakás teljesen bútorozott, gépesített, önálló mérőórákkal rendelkezik.
A lakásban található: előszoba, gépesített amerikai konyha- étkező-nappali, 2 tágas szoba, WC kézmosóval, fürdőszoba dupla mosdóval és káddal, 10 nm-es terasz. A lakás rendelkezik még egy kisebb gépészeti helységgel, amely akár kamraként is szolgálhat.
A lakás klímákkal, redőnyökkel felszerelt, jó fekvésű, tágas-világos, zárt, parkosított kerttel rendelkezik. A közterületen a parkolás ingyenes.
A lakás belváros közeli elhelyezkedése - buszmegálló, vasúti pályaudvar, üzletek, posta, maximum 5-6 perc sétával elérhetőek - és elrendezése miatt kiváló otthont nyújthat ingázóknak, home-officeban dolgozóknak! Bérleti díj: 250.000,- Ft + rezsi / hó
Magukra és környezetükre is igényes bérlők számára, minimum 1 éves határozott időre szóló bérleti szerződéssel, 1 havi bérleti díjjal és 2 havi bérleti díjnak megfelelő kaució megfizetésével azonnal költözhető!
megosztás