Újszerű ház Táton, csendes utcában, újépítésű házak szomszédságában

Egyedi azonosító:
1599
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Családi ház
Település:
Tát
Ingatlan szerkezete
ytong tégla
Fűtés:
Gáz-cirkó, Elektromos; padlófűtés
Építés éve:
2007
Telek:
750
Lakórész:
150
Lakószintek:
1
Szoba szám:
3+nappali
Terasz:
35 m2
Padlóburkolatok:
járólap és laminált parketta
Garázs:
van
Egyéb helyiségek:
tároló
Ár:
50,9 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladásra kínálunk Tát-Újtelepen, csendes utcában, újépítésű házak szomszédságában, egy 2007-ben épült, egyszintes családi házat, garázzsal, terasszal. A ház 125 m2 hasznos lakótérrel,  25 m2-es egybeépített fűtött és hidegburkolatos garázzsal valamint 35 m2-es részben fedett  terasszal rendelkezik. A kertben van még egy szerszám, kerti eszköz tárolásra alkalmas 25 m2-es faház is. A mindennapos indulást és érkezést nagyon megkönnyíti a fűtött garázsban tartott, jól megközelíthető autó tárolása.
A nap a házat ideális tájolásának köszönhetően körbejárja reggeltől- estig.  A reggeli órákban a konyhánál kel majd napközben a hatalmas ablakokon keresztül a nappalin áthalad és végül a  nap végén a hátsó teraszon búcsúszik.
A parkosított kert a kerítésnek és a már megerősödött növényzetnek köszönhetően intim környezetet biztosít. A ház körül 200 m2-es térkövezett rész van, míg a pázsitos kert legnagyobb része a telek hátsó részén helyezkedik el, amelyet este a kert sarkaira és a teraszra telepített  világítás tesz még hangulatosabbá.  A térkövezett utcafronton a ház előtti beállón 2 autó parkolhat kényelmesen, a baloldali kapun át 2 autó a kertben, további egy pedig a jobboldali kapun keresztül a garázs előtt is elfér.
A térkő teljes területe alatt CKT beton van, ami az idő múlásával sem fog megsüllyedni.
A ház 35 cm-es Ytong téglából épült,  10 cm-es külső- és tetőtéri szigeteléssel fedett, a külső szinezés hiányzik. A fűtés központi gázkazán ról működik, a főbb helyiségekben padlófűtésen, a hálószobákban lapradiátorokon keresztül.
A konyha nagyobb család részére is ideális méretekkel rendelkezik, a nappaliban hangulatos kandalló kapott helyet, a  2 mosdós zuhanyzós/ kádas fürdő tágas és szintén világos, a gardrób praktkus és jól átlátható, innen közelíthető meg a padlástér. A kertben fúrt kút található, a házban épített házi-vízmű, amely kútvízzel képes ellátni az egész házat. A garázskapu szekcionált elektromos. A nappaliban légkondíciónáló van, a folyóson pedig mozgásérzékelős falba épített éjszakai szpotlámpasor. A ház riasztóval ellátott. 
Megközelíthetősége nagyon jó, Esztergom tíz percre van autóval, a buszok gyakran közlekednek, Budapest  egy óra alatt elérhető, ide Tátról közvetlen gyorsjárat is megy. CSOK és állami kamattámogatású hitel igénybe vehető! További információért forduljon hozzánk bizalommal. Irányár: 50,9 MFt
megosztás