Eladó 2000-ben épült, energia hatékony Kesztölci családi ház, parkosított telken

Egyedi azonosító:
1838
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Családi ház
Település:
Kesztölc
Ingatlan szerkezete
Tégla
Fűtés:
Gáz-cirkó, Cserépkályha
Építés éve:
2000
Telek:
2085
Hasznos alapterület:
200
Lakószintek:
2
Szoba szám:
5+nappali
Terasz:
van
Padlóburkolatok:
járólap, laminált parketta
Garázs:
van
Pince:
van
Ár:
185 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladásra kínálunk Kesztölc csendes részén, 2085 m2-es telken épült, 100 m2 alapterületű családi házat. 2000-benépült ház mellett a telken kialakításra került még egy 70 nm-es különálló garázs, alatta egy 30 nm-es kisméretű téglából kirakott boltíves pincével. A telek hátsó bal sarkában egy könnyűszerkezetes faház, mely jelenleg műhelyként funkcionál, valamint egy " játszótér ". A telken bejelentett ásott kút is kiépítésre került, melyet a kert automata öntöző berendezésére is rákötöttek.
A ház hasznos alapterülete 100+70+30 m2.A ház földszintjén előszoba, gardróbbal, egy galériás nappali, dolgozó szoba, TV szoba, 4x4 nm-es konyha, spejz, kazánház, és egy fürdőszoba kapott helyet. Az emeleten egy 4x4 m-es kádas+ zuhanyzós fürdőszoba, valamint 3 nagyobb méretű hálószoba található. A függőfolyosóról falépcső vezet a tetőtéri L alakú hangulatos, napos hálószobába.
A ház fűtése kondenzációs kazánnal történt, de 3 db esztétikus, működőképes cserépkályha is rendelkezésre áll. 2019-ben- EFOP pályázat keretében- nagyobb energetikai korszerűsítésen esett át: kisméretű téglaburkolatot kapott, az összes nyílászáró lecserélésre került, és napelemet helyeztek fel a déli tetőre, ezáltal a ház rendkívül jó energetikával bír, energetikai besorolása A++-os. További információért forduljon hozzánk bizalommal. Irodánk Jogi és pénzügyi háttérrel támogatja vásárlását.

megosztás