Eladó 2 szoba + nappalis téglalakás terasszal, garázzsal, parkolóhellyel, újszerű állapotban a Bánomi lakóparkban

Egyedi azonosító:
1723
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Lakás
Település:
Esztergom
Ingatlan szerkezete
Tégla
Fűtés:
Gáz-cirkó, levegő- víz hőszivattyú, fan coil rendszer
Építés éve:
2012
Hasznos alapterület:
80
Lakószintek:
2
Szoba szám:
2+nappali
Terasz:
van
Padlóburkolatok:
járólap és laminált parketta
Garázs:
teremgarázsban beállóhely, udvari parkolóhely
Egyéb helyiségek:
tároló
Ár:
90 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladásra kínálunk Esztergom északi városrészén, a Bánomi lakóparkban egy emeleti, 80 m2-es, 2 szoba + nappalis társasházi lakást garázzsal, parkolóval, tárolóval.
A lakás kényelmes, külső lépcsőn közelíthető meg egy saját teraszról. Az alsó szinten a nappali, étkező, konyha és egy vendég wc kapott helyet. A felső szinten két hálószoba, az egyikből megközelíthető fekvő galéria és egy sarokkádas fürdőszoba található. A lakásban jó minőségű burkolatok és beépített bútorok vannak, melyek a vételár részét képezik. A lakáshoz tartozik egy parkolóhely az épület teremgarázsában, egy 13 m2-es tároló valamint egy udvari gépkocsibeállóhely. Fűtésére több alternatíva is rendelkezésre áll, a levegő- víz hőszivattyú, mely fain-coul rendszeren keresztül télen fűt, nyáron pedig hűt. Ez a rendszer minimális villamos energiával működtethető. Rendelkezésre áll továbbá még egy cirko gázkazán is. A közös költség 5950 Ft. Közelében iskola, óvoda, buszmegálló, orvosi rendelő, szupermarket és a belváros is 10 perc könnyed sétával megközelíthető. Amennyiben egy szép otthonra vágyik, mely alacsony rezsivel működtethető, kellemes lakóközösségben, a Duna-Ipoly nemzeti park szomszédságában, hívjon bizalommal. További információért szívesen állunk rendelkezésre. Irodánk jogi és pénzügyi háttérrel támogatja vásárlását.

megosztás