Eladó, panorámás, felújított családi ház Csolnokon

Egyedi azonosító:
1845
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Családi ház
Település:
Csolnok
Ingatlan szerkezete
Vegyes
Fűtés:
Gáz-cirkó
Telek:
1124
Hasznos alapterület:
105
Lakószintek:
1
Egyéb szint:
pince
Szoba szám:
2+nappali
Padlóburkolatok:
járólap, laminált parketta
Pince:
van
Egyéb helyiségek:
tárolók
Ár:
41,9 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladásra kínálunk Csolnokon, 1124 m2-es, panorámás telken egy 105 m2-es családi házat.
A meseszép környezetben fekvő házban két szoba, nagy étkező, konyha, fürdőszoba és mosdó került kialakításra. Az ingatlan belső 2015 teljes felújításon esett át. Újak a műanyag nyílászárók, víz- villanyvezetékek, fűtés rendszer, burkolatok. Berendezése a vételár részét képezi. A ház külső homlokzatának felújítását is elkezdték, de annak befejezése az új tulajdonosra vár. A fűtés központi gázkazánról megoldott, de rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű, karbantartott kazán is. Az udvarban található egy tároló és egy pince is, autóval parkolni lehet a telken.
A telek termő gyümölcsfákkal, szép panorámával rendelkezik. Iskola, óvoda, élelmiszerüzlet, buszmegálló, uszoda 5-10 perces sétával elérhető.
Irodánk jogi és pénzügyi háttérrel támogatja vásárlását. CSOK plusz hitel igénybe vehető! További információért forduljon hozzánk bizalommal. Az ár irányár!

megosztás