Eladó teljesen felújított, nagyerkélyes lakás a kis-Duna partján

Egyedi azonosító:
1849
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Lakás
Település:
Esztergom
Ingatlan szerkezete
Tégla
Fűtés:
Gáz-cirkó
Hasznos alapterület:
55
Lakószintek:
1
Szoba szám:
2
Erkély:
van
Padlóburkolatok:
járólap, laminált parketta
Garázs:
parkolóhely a társasház telkén
Egyéb helyiségek:
tároló
Ár:
45,9 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladásra kínálunk Esztergomban, a Kis-Duna partján egy 49 m2-es társasházi téglalakást 6 m2-es erkéllyel. A lakás 2. emeleti, a belvároshoz közel, de mégis nyugodt helyen, a Kis-Duna partján helyezkedik el. Tartozik hozzá egy parkolóhely a házhoz tartozó, zárt kapus udvarban. Az ingatlanhoz saját, zárható 6 nm-es tároló tartozik.
Az ingatlan 2019 nyarán teljeskörű felújításon esett át redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt új műanyag nyílászárók, teljes víz és villanyhálózat cseréje, egyedi konyhabútor és beépített szekrény, burkolatok és ajtók cseréje, erkély felújítása történt meg ekkor. A lakás melegviz ellátását és fűtését a 2019-ben újonnan bekötött gázkazán biztosítja. A korszerűsítésnek köszönhetően a lakás rezsije rendkívül alacsony.
A lakásba lépve az előszobán keresztül jutunk a konyha + étkező helyiségbe. Innen nyílik a nappali, a szoba és a fürdőszoba. A wc az előszobából nyílik, külön helyiségként. A bejárat és a konyha/étkező keleti, a nappali, szoba és az erkély nyugati fekvésű.
Elhelyezkedését és paraméterit tekintve nagyon könnyen kiadható ingatlan, ezért befektetők figyelmébe is ajánlom. Kiválóan megközelíthető, a Széchenyi tértől a Kapcsolatok Házán keresztül közvetlenül a házhoz jutunk, így közelében számos szolgáltatás és létesítmény áll rendelkezésre, beleértve üzleteket, éttermeket és tömegközlekedési lehetőségeket.
Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető. További információért forduljon hozzánk bizalommal. Irodánk jogi és pénzügyi háttérrel támogatja vásárlását. 

megosztás