Eladó új állapotú 3 szobás családi ház Dorogon, külön stúdió lakással, vagy üzleti célra is alkalmas helyiséggel

Egyedi azonosító:
1840
Megbízás típusa:
Eladó
Ingatlan jellege:
Családi ház
Település:
Dorog
Ingatlan szerkezete
vegyes tégla kő
Fűtés:
Hűtő-fűtő klíma
Telek:
130
Hasznos alapterület:
60+20
Lakószintek:
2
Szoba szám:
3+1
Padlóburkolatok:
járólap, laminált parketta
Ár:
59,9 millió Ft
Gábor és Társa

Gábor és Társa Kft.

20/471-7274, 20/265-0890

Gábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és TársaGábor és Társa

Leírás

Eladásra kínálunk Dorogon, kedvelt, csendes utcában egy 130 m2-es telken fekvő, 60 +20 m2-es, teljesen újjáépített családi házat, újszerű állapotban. 

Az ingatlan felújítását idén fejezték be. Teljesen újak a víz és villanyvezetékek, a burkolatok, a tető. Új a gépesített konyha, a fürdőszoba, a fűtésről és

hűtésről 3 db inverter klíma gondoskodik. A villanyhálózat bővítése során vezérelt áram és 3 fázisú nappali áram került kiépítésre.

A ház tetőszerkezete és héjazása is teljesen új, a falak 8 cm-es kőzetgyapot szigetelést kaptak. 

A 60 m2 alapterületű ház földszintjén egy tágas előszoba, egy amerikai konyhás nappali, kamra, mosókonyha, 2 hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra.

Az alsó szinten egy önálló stúdió lakásnak vagy akár egy üzlethelyiségnek is alkalmas, hideg burkolattal és zuhanyzóval ellátott, 20 m2-es helyiség van.

Extrák: riasztó, telefonról vezérelhető kamerarendszer, Philips led világítás, érintős villanykapcsolók.

A ház előtt 2 autónak is van parkolási lehetőség, a terület térkővel való burkolása és az udvar burkolása még folyamatban van.

A teljes ingatlan felújítása, átépítése nagy odafigyeléssel és gondossággal, modern építőanyagokat felhasználva történt. Udvarában zöld felület kialakítására is 

alkalmas területek is rendelkezésre állnak.

Amennyiben egy esztétikus, kellemes hangulatú, energiatakarékos és modern kialakításnak, elvárásoknak megfelelő kis otthonra vágyik ideális választás!

Irodánk jogi és pénzügyi háttérrel támogatja vásárlását. További információért forduljon hozzánk bizalommal!

megosztás